FortaellingerPaaFlugt_MathiasLoevgreenBojesen_0036.JPG
Breakit09_AnnaKlode.jpg
IMG_0662.JPG
FortaellingerPaaFlugt_MathiasLoevgreenBojesen_0036.JPG

Indledning


Teamudvikling

Sæt jeres potentiale i spil

SCROLL DOWN

Indledning


Teamudvikling

Sæt jeres potentiale i spil

Vi tager energien fra den store scene…

… flytter den ned i øjenhøjde og skaber magi med dig og dit team!

Vi har fået et tillidsfuldt arbejdsfællesskab, som sætter en ny agenda. Vores workshop har været en stor succes – både menneskeligt og akademisk!
— Lars Rossen, Lektor, DIS
Deres engagement er oprigtigt, og deres idérigdom er overvældende. Kombinationen af at være både dygtige menneskekendere, super faglige og vide hvad der skal til er ideel.
— Josefine Albris, Projektleder, Slots- og Kulturstyrelsen

Teamudvikling

Over en halv million danskerne er igennem de seneste år blevet berørt vores arbejde. Vi ved vores metoder virker - både på den store scene og i dagligdagens arbejde ude i virksomhederne.

Vi har udviklet 2 workshops, som vi skræddersyr til dit team. Begge skaber forandring og værdifuld teamudvikling i din virksomhed.

Storytelling - Visionsudvikling

Mød hinanden på tværs af historie, idéer og baggrund. Vi sætter fællesskabet i fokus gennem storytelling og giver jer en udfordrende og hjertevarm start på et fundament i virksomheden, der skaber trivsel, humør og resultater.

Storytelling - Praktiske værktøjer

Giv hinanden rummet til at shine! Når I først har værktøjerne til at stå frem og være jer selv, bliver I kulturbærere for et fællesskab, hvor andre kan gøre det samme. Vi giver jer de håndgribelige værktøjer til at komme igang.

Breakit09_AnnaKlode.jpg

Udbytte


Udbytte

Hvad siger de andre

Udbytte


Udbytte

Hvad siger de andre

 

Over 50.000 historier delt i Danmark siden 2013

 
De var enormt idérige, gode at sparre med og fulde af kreativitet! De tog målgruppen alvorligt gennem hele processen, mødte deltagerne i øjenhøjde og med et stort overskud.
— Mette Byriel-Thygesen, Museumsinspektør, Nationalmuseet
Ved at give den fundamentale relation mellem mennesker plads, skaber Forvandlende Fortællinger et helt særligt nærvær, der åbner op for nye eller glemte sociale og kulturelle mellemmenneskelige rum
— Kirsten David-Schmidt, Arrangements- og udstillingsassistent, Kunstforeningen GL STRAND
Hakon er en ægte, autentisk og nærværende workshop leder. Man kan mærke, at han virkelig brænder for sit projekt og det er med til at skabe en workshop med humor, flow og engagement for de deltagende. Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge denne workshop som en opløftende og udviklende proces, for det team du arbejder i.
— Thomas Flindt, Foredragsholder og grundlægger af LEV NU
Holdfølelsen blev styrket markant, og jeg har fået et team, som er villige til at tage det ekstra skridt for hinanden, og det forbedrer resultaterne i virksomheden.
— Rikke Samson, Leder, McDonald's
IMG_0662.JPG

Teamudvikling


Teamudvikling

Jeres næste workshop

Teamudvikling


Teamudvikling

Jeres næste workshop

Mennesker mødes, når de deler af sig selv

Måden vi arbejder med mennesker på handler om, at skabe en oprigtig kommunikation mellem hinanden. Vi fjerner facaderne og giver jer værktøjerne til at mødes som autentiske mennesker i en travl hverdag. Når vi kommunikerer med hinanden fortæller vi historier: vores egne, noget vi har lært, hørt eller set eller andres. Det arbejder vi med for at skabe balance i jeres team!


Storytelling - Visionsudvikling

Visioner og missioner i virksomheder bliver ofte abstrakte og store. Som medarbejder får vi svært ved at byde ind på, hvilken forskel vi skaber og hvorfor det er vigtigt at det er netop mig, som er en del af virksomheden.

Vi hjælper jer med at finde en fælles fortælling. Forløbet med visionsudvikling giver hver enkelt af jer mulighed for, at finde jeres egen fortælling og dermed byde ind i virksomhedens.

Dagen byder på samtaler mellem hinanden, praktiske opgaver, refleksioner og præsentationer. Vi skaber det tillidsfyldte rum, hvor kursisterne tager modet til at skabe udvikling for sig selv og alle kollegaerne.

Når dagen er overstået står alle deltagere med:

  • En skarpere forståelse af sin egen værdi

  • Et større engagement i sine arbejdsopgaver

  • En bredere indsigt i virksomhedens retning

  • En følelse af ansvar for fællesskabet

  • En kraftigere forbundethed til kollegaer


Storytelling - Praktiske Værktøjer

Kommunikation kan ofte blive uengagerende og kedeligt. Det kan være svært at formidle ens budskaber skarpt og finde ro foran publikum. Og ofte drukner vigtige budskaber i kedelige PowerPoint præsentationer og unyttig information.

Vi hjælper jer med at blive bedre til at finde kernen i det hverenkelt medarbejder formidler. Forløbet med praktiske værktøjer gør hver enkelt bedre til at formidle skarpt igennem storytelling. Få publikum til at engagere sig i dine præsentationer, skab værdifulde relationer til dine kollegaer, skab effektive møder og få værktøjerne til at udfolde jeres processer.

Dagen byder på inspirerende læring, praktiske øvelser, refleksioner og præsentationer. I får værktøjer med hjem til at forbedre jeres kommunikation direkte i hverdagen.

Når dagen er overstået står alle deltagere med:

  • En praktisk værktøjskasse til at brænde igennem

  • En evne til at finde kernen i sine budskaber

  • En inspiration til at skabe udvikling

  • En lyst til at skabe værdifulde relationer

  • Et større mod på public speaking


Lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov

Vi laver halve og hele dages workshops skræddersyet til jer. Du kan ringe og skrive til os, eller møde os i Villa Kultur på Østerbro i København. Du kan også indtaste dine oplysninger nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Mennesker er vores håndværk og vi glæder os til at gøre en forskel for jer.

Ring på +45 27833997
Skriv på HEJ@FORVANDLENDE.DK


Bliv kontaktet

Dit navn *
Dit navn