17 - website.jpg
17 - website.jpg

Show


Show

Fra empowerment til folkeoplysning

SCROLL DOWN

Show


Show

Fra empowerment til folkeoplysning

 

Sammen skaber vi et samfund uden tabuer, fordomme og diskrimination

 
 

I samarbejde med landets NGO'er og patientforeninger ruster vi mennesker i udsatte og marginaliserede positioner til at tage ordet. Missionen er at styrke vores samfund ved at udbrede de historier, der nedbryder sociale barrierer og giver plads til, at mennesker mødes. Med Forvandlende Fortællinger træder det enkelte menneske i forgrunden med sin egen historie, og bliver værdiskabende på tværs af organisationen, Danmark og sig selv.

 
 
publikum02,3.jpg
Edin - flugt.jpg
publikum02,3 kopi.jpg
 
På 14 dage har jeg rykket mig mere end i flere års terapi, og nu føler jeg, at jeg bevæger mig fremad igen. Det er sgu magisk.
— Louise, Fortæller, Psykisk Sårbar
Uden tvivl den vildeste oplevelse længe! Så mange indtryk der kom helt ind på livet af mig, og som jeg har haft med mig siden.
— Cathrine, Publikum
Da jeg trådte ned fra scenen, var jeg oprigtig talt lykkelig, fordi publikum tog så godt imod min historie. Virkelig livsbekræftende!
— Burak, Fortæller, Stammen
 

 
 

Bliv klogere på, hvordan vi skaber social forandring, giver jer vokseværk og engagerer Danmark i jeres arbejde.

 
 
rap17.jpg

Fortællingerne skabes i fællesskab

Kurset

Tør vi dvæle ved fortiden, ser vi de historier, der måske allerede har sat sine spor, men nu er klar til at forvandle os på ny.

Med Forvandlende Fortællinger bliver jeres medlemmer en del af et trygt fællesskab, hvor den enkelte støttes i at tage ejerskab over sin historie, og får redskaberne til at skabe sin egen forvandlende fortælling. Kurset fungerer som den indledende og forberedende fase til showet, og indeholder stor værdi for deltagerne.

Under forløbet arbejder vi med fortælleteknik, stemmetræning, kropssprog og scene performance. Her udvikler deltagerne solide kompetencer inden for storytelling, og opnår samtidig en ny forståelse og accept af deres egen historie.

 

Danmark engageres

Kampagnen

Opmærksomhed og forståelse er afgørende for den gode sag. Vi giver jeres arbejde en stemme, der tilhører de mennesker, som har problemstillingen tæt inde på livet, og starter en bevægelse, der både oplyser og engagerer resten af Danmark.

Med jeres ekspertviden og vores medieproduktioner stiller vi skarpt på organisationens sag, gennem en specialdesignet kampagne, der tager udgangspunkt i jeres mål og visioner for fremtidens Danmark.

Under kampagnen giver vi danskerne et unikt indblik i jeres generelle arbejde og deltagernes udfordringer og successer på kurset, gennem film og billeder på sociale medieplatforme. Vi tilsigter altid et stort outreach, og tilrettelægger kampagnens indhold efter jeres behov for oplysning, medlemsstigning og donationer.

imac-mockup - Voldborg.jpg
 
publikum - hjerneskadet.jpg

Sagen manifesteres

Showet

Spændingen stiger og salen fyldes med hundredevis af publikummer. Hver og én er kommet for at blive klogere, inspireret og bevæget af jeres arbejde og fortællingerne fra scenen.

Projektet kulminerer nu i forvandlende fortællinger, præsentationsfilm og dialog på tværs af publikum på en af landets fedeste live scener.

Vores shows bygger på idéen om, at ethvert menneske skal have mulighed for at være en del af fællesskabet. Derfor er entréen gratis og showet tilgængeligt for alle dem, der ønsker at være med.

Med Forvandlende Fortællinger får du ikke offerhistorier, der skal høste tilhørernes medlidenhed, men stærke personlige fortællinger, som relaterer sig til organisationens virke og skaber et ligeværdigt møde med jeres medlemmer.

 
Forvandlende Fortællinger støttede og styrkede de unge i deres fortællinger og i interaktionen med publikum med professionalisme og engagement.
— Fatima Amchicho, Projektleder, Mellemfolkeligt Samvirke
Forløbet har givet så meget! For første gang nogensinde er jeg stolt over mig selv, og jeg kan ikke vente med at komme ud og leve mit liv.
— Natasha, Fortæller, Psykisk sårbar
Historierne blev fortalt med så stor en indlevelse og nerve, at 650 mennesker sad fængslet i stolen, med hvad der virkede som nærmest synkroniserede åndedræt.
— Maj Kirkegaard & Line Smidstrup, Projektledere, Os Imellem, Bremen Teater
 

 
 

Vil du høre mere om mulighederne for et samarbejde?