11,2 - website.jpg
20,2 - website.jpg
13 - website.jpg
11,2 - website.jpg

Om


Forvandling

Siden 2013

SCROLL DOWN

Om


Forvandling

Siden 2013

 

Vi tror på mennesker

 
 

Forvandlende Fortællinger er en socialt engageret konsulent virksomhed, der ruster mennesker og organisationer til at skabe forandring gennem deres egne historier. Vi elsker god storytelling, og bruger fortællingerne til at skabe forståelse, forandring og resultater.

Visionen er at ændre måden, vi er sammen på i Danmark, så fællesskabet giver plads til, at alle kan udfolde sit potentiale. Vi vil skabe en samfundskultur, der gør os nysgerrige på hinanden og stærkere sammen #MødMennesket

 
 
 
Kvadrat - FF_OlafurGestsson_006.jpg
 
 
 

HISTORIE

Året er 2013 og en mangfoldig gruppe af mennesker fortæller hver deres historie foran et talstærkt publikum på Nørrebro Teater. Forvandlende Fortællinger var oprindeligt tænkt som en engangsforestilling af samme navn, og byggede på idéen om, at mennesker kan møde hinanden på tværs af alle slags skel, når de deler noget af sig selv.

Siden dengang har Forvandlende Fortællinger fået travlt og er i dag etableret som en af landets mest innovative organisationer med fokus på storytelling og social forandring. Vores vision er at skabe et mere inkluderende samfund, hvor mennesker kan være sig selv sammen.

 
20,2 - website.jpg

Metode


Metode

Hvordan gør vi det!?

Metode


Metode

Hvordan gør vi det!?

Udgangspunkt

Hvordan skaber vi et samfund, der i højere grad åbner vores individuelle og kollektive potentialer? Vores metode er et modspil til det, vi kalder en seperationskultur, hvor værdien af mennesker ofte måles på baggrund af det vi gør og ikke dem vi ér. Den vil vi gerne vende på hovedet.

I Forvandlende Fortællinger aktiverer vi de fortællinger, der understreger ethvert menneskes værdi. Når vi deler vores historie, opnår vi ikke blot en større forståelse og indsigt i os selv og vores omverden, men bliver også i stand til sætte flere ressourcer fri og skabe større resultater sammen.

FILOSOFI

Det hele startede ud fra idéen om, at mennesker kan møde hinanden på tværs af alle slags skel, når de deler noget af sig selv.

Det er en tro på det enkelte menneskes potentiale til at træde ud over egne grænser og ind i en forståelse af en større og mere mangfoldig omverden, hvor det bliver muligt at skabe større resultater og bæredygtige fællesskaber. En filosofi som er gennemgående i vores arbejde, og som har udviklet sig til en unik og succesfuld tilgang til at løse opgaver for vores kunder og samarbejdspartnere.

13 - website.jpg

Find os


Find os

Vi har kaffen klar

Find os


Find os

Vi har kaffen klar

 

Den historiske villa

I april 2017 stiftede Forvandlende Fortællinger kulturhuset Villa Kultur på Østerbro i København i samarbejde med partnerne fra Bite Me og Københavns Kommune. Den historiske herskabsvilla fra 1917 udgør i dag rammerne for over 100 iværksættere på tværs af kulturlivets brancher, og giver os mulighed for at skabe autentiske totaloplevelser for kunder og samarbejdspartnere.

 

C/O Villa Kultur

KRAUSESVEJ 3, 2100 KBH Ø

 

mail@FORVANDLENDE.DK

+45 27833997