Handels-, abonnements- og leveringsbetingelser

 
 

Produkter og tjenester udbydes af

Forvandlende Fortællinger
C/o Villa Kultur
Krausesvej 3
2100 København Ø

KONTAKT

Kontakt os på mail@forvandlende.dk

BETALING OG LEVERING

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, medmindre andet er angivet. Du kan betale med VISA og Mastercard. Straks efter købet modtager du en faktura på den opgivne email-adresse. Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Produkterne bliver leveret digitalt som online kurser, som fysiske kurser/foredrag/workshops/arrangementer eller med post/fragtmand.

  • ONLINE KURSER: Produktet er leveret, når der gives online adgang til kurset eller ved modtagelse af bekræftelse i kundens mailindbakke for kurser med øjeblikkelig adgang.

  • FYSISKE KURSER/FOREDRAG/WORKSHOPS: Produktet er leveret ved afholdelse af arrangementet.

  • POST: Produktet er leveret ved modtagelse i kundens postkasse.

  • FRAGTMAND: Produktet er leveret ved overlevering til fragtmanden.

DIGITALE PRODUKTER

Køb af online-produkter, webinarer og andre arrangementer hos Forvandlende Fortællinger er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til kurser, workshops, foredrag og online-produkter, tekster og billeder tilhører Forvandlende Fortællinger.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt. Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Forvandlende Fortællinger.

Digitale produkter er dine til evigt eje, medmindre andet fremgår. Men vi forpligter os ikke til at “hoste” materialet til evig tid. Derfor er det kun dit til evig tid, i det omfang du husker at downloade materialet til egen opbevaring, såvel som laver en backup, i det tilfælde du skulle miste adgang til det sted, du først downloadede materialet til. Vi lukker dog aldrig ned for adgang til materialet uden minimum 14 dages varsel. Det er købers ansvar at vedligeholde sin email, så evt. advarselsmails når frem i tide.

Online-kurser, hvor hele materialet leveres øjeblikkeligt, inkluderer teknisk support, men er uden faglig sparring.

WORKSHOPS, KURSER, FOREDRAG & ARRANGEMENTER

Ved køb af pladser til et kursus, workshop, foredrag og arrangementer er der fuld returret indtil en måned til startdatoen. Inden for en måned gives ingen refusion, men du er velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt os blot på mail@forvandlende.dk om hvem der overtager din plads.

PERSONLIGE KONSULTATIONER

Personlige konsultationer skal afbestilles minimum 24 timer inden konsultationen. Hvis konsultationen afbestilles senere end 24 timer før, hæfter du for 50% af beløbet for konsultationen. Hvis konsultationen aflyses mindre end 3 timer før konsultationen, hæfter du for hele beløbet.

AFLYSNING

Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag & events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.

PRIVATLIVSPOLITIK

Vi videregiver ikke informationer til tredjepart. Alle informationer vi modtager, behandler vi fortroligt efter gældende lovgivning.

VIDEOOPTAGELSE

Fysiske events såsom kan blive filmet både med video og billeder. Forvandlende Fortællinger forbeholder sig retten til at bruge disse optagelse i produkter og markedsføringshenseender.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Al information på disse kurser har kun til formål at informere og oplyse. Du er selv ansvarlig for din oplevelse af produktet, hvad angår problemer der relaterer til din netforbindelse, hvorvidt din browser er opdateret til aktuelle version eller om du har de nødvendige programmer eller applikationer der gør det muligt at afspille, downloade og læse pdf-filer. Bruger du en tablet eller smartphone skal du også være opmærksom på de programmer og applikationer, det kræver at downloade og afspille.